GOTEBORG.MEDIA
Läs mailet i webläsaren istället.
Till den som har hand om PR & mediakommunikation.
goteborg.media

Göteborgs "nyaste" redaktion startar nu bara för Göteborg.

Här får du den korta introduktionen.

Efter att ha arbetat med många olika medier i massor av år, så samlas nu allt på ett ställe. Nu börjas det om från grunden och gör det enkelt, helt enkelt. Det blir korta långsiktiga nyheter om vad som händer i Göteborg. När det gäller för företagen i Göteborg så kan det tex vara nyförvärv, ändrade öppettider, renoveringar, nya produkter och tjänster eller evenemang. Innehållet skall produceras så det går att användas inom flera av de olika medierna (NEWS, Radio, TV, POD). Ni skriver några rader och skickar med en relevant bild och era kontaktuppgifter så vi kan verifiera och sedan publicerar vi snabbt och enkelt, helt enkelt.

Nu drar GOTEBORG.MEDIA igång och kommer att rapportera NEWS, INFO, EVENT, TRAFIK, RADIO och längre fram även SPORT, TV & POD. Allt på ett ställe och allt lokalt producerat bara för, med och om Göteborg. Enkelt, helt enkelt. https://goteborg.media

Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss.
Vardagar på telefon 031-145145 eller kontakt@goteborg.media
Det var allt just nu. Vi kanske hörs längre fram. Dela gärna vidare.


Och nu får du den lite längre introduktionen.

goteborg.media

Nu uppdaterar och uppgraderar vi Göteborg tillsammans med dig.

Vi ser långsiktiga nyheter istället för snabba nyheter under dagen. När det gäller för er som är företagare i Göteborg så kan det tex vara nyförvärv, ändrade öppettider, renoveringar, nya produkter och tjänster eller ni kanske planerar att ha ett evenemang.
Allt som ni vill förmedla, men som inte är reklam det hänvisar vi till vår hantering av annonsering och sponsring på alla våra plattformar. Vi gör det enkelt, helt enkelt.

Vi har arbetat med detta koncept under det senaste året och nu är vi där att kunna leverera det som vi har projekterat för. Det ska vara enkelt, helt enkelt att vara uppdaterad på Göteborg både i datorn, surfplattan, mobilen och i radion.

Nu ska vi bara fylla utrymmet med alla tips och nyheter, lokal infotainment när det är som bäst.

Ni skickar in era nyheter och tips med bild på tips@gonews.se och ni kan ringa oss vardagar på 031-145145 om ni undrar över något. Vi kan även komma ut till er och göra reportage för att sedan placera in det på någon av våra plattformar, NEWS, INFO, RADIO, POD & TV.

Det finns plats för annonsering men det blir även plats för "sponsrat" innehåll för en viss tid framåt med er egen text och bild. Rörlig eller fast placering.

När det gäller annonsering längre fram så är vår ide att ha ett fast pris för en fast tidsperiod.
Det blir begränsat med platser. Enkelt och inga överraskningar.
Sponsorer får även tilldelat sig en plats för annonsering.


Tanken med GO FM är en 100% lokalt producerad radio för Göteborg, för med och om Göteborg. Just nu sänder vi vår utvecklings kanal men vid rätt tidpunkt längre fram så kommer vi lansera vår riktiga GO FM - kanal 1. GO FM sänder större delen av dygnet på 103,1 & 94,9 MHz där vi delar sändaren med andra. På internet sänder vi dygnet runt (just nu så renoverar vi både i studion, program och i sändningstablån. Om ni är intresserade av att vara med på resan för ett nytt medialandskap här i Göteborg tveka inte att höra av er.

Vi strävar efter att leverera pålitligt och relevant innehåll om företag, entreprenörskap, personer, sport och evenemang, kultur, byggnader, förändringar, nytt & gammalt.

Om ni är intresserade av publicering eller samarbete i någon av våra plattformar, eller kanske veta vilka möjligheter till annonsering / sponsring så tveka inte att höra av er.

Mer om annonsering / sponsring hittar ni här på https://goteborg.media/reklam


goteborg.media

Tveka inte att kontakta mig om ni vill veta mer.
Anders Nilsson
Content Manager
GOTEBORG.MEDIA
tel: 031-145145 (vardagar)
e-mail: anders.nilsson@goteborg.media

Inom kort kommer vi att trycka upp flyers i A6 format som ni kan beställa direkt från oss, och som vi levererar till er i Göteborg. Beställ på denna mail flyers@goteborg.media